Veelgestelde vragen

1. Heb jij een vakman nodig om snel iets te herstellen, installeren of onderhouden bij jou thuis? Surf simpelweg naar Ajusto.nl en kies de dienstverlening die jij nodig hebt.

2. Kies het tijdstip dat jou het best past voor het bezoek van de vakman. Ajusto zal de beschikbaarheid van de dienstverlening in de gevraagde periode en omgeving meteen bevestigen.

3. Maak een account aan en geef gedetailleerde informatie over de vereiste klus (voeg gerust een foto toe aan jouw omschrijving).

4. Kies de betalingsmethode. De betaling zal pas worden uitgevoerd wanneer jij het voltooide werk gevalideerd hebt.

5. Je zult een e-mail ontvangen met alle informatie over de afspraak alsook een link om jouw bestelling te controleren, wijzigen of annuleren.

6. Het Ajusto-platform stuurt jouw bestelling naar de meest geschikte vakman.

7. Wanneer de vakman de afspraak bevestigt, ontvang jij een e-mail en sms met informatie over de Ajusto vakman en de algemene voorwaarden.

8. Jij ontvangt een sms en een e-mail zodra de vakman onderweg is.

9. Wanneer de vakman bij jou thuis is, bekijkt hij of zij het uit te voeren werk en maakt de vakman een offerte die jij kunt aanvaarden of weigeren.

10. Als je de offerte aanvaardt, zal de vakman het werk uitvoeren (als je de offerte weigert, hoef jij niets te betalen). Zodra jij de voltooide opdracht hebt gevalideerd, wordt de betaling uitgevoerd in overeenstemming met de methode die je onder punt 4 gekozen hebt. Je ontvangt via e-mail een factuur en kunt jouw vakman op onze site beoordelen om ervaringing met Ajusto met andere klanten te delen.

Ja. Wanneer je een opdracht boekt, ontvang je een bevestigingsmail waarin jouw boeking wordt samengevat. Je kunt hem op elk moment annuleren of wijzigen via de meegestuurde link.

- Achteraf kun je op ons beveiligde platform via iDeal betalen

Een beveiligde betaling vindt plaats na afloop van de klus. Stuur de factuur per mail en de klant zal via iDeal met hun bank betalen.

De vakmensen in het Ajusto-netwerk voldoen allemaal aan onze normen om een dienstverlening van topkwaliteit te garanderen. We doen uitsluitend een beroep op ervaren en verzekerde professionals die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied.

Als je niet tevreden bent met het uitgevoerde werk, laat Ajusto het werk op onze kosten opnieuw doen.

De betaling voor een dienstverlening besteld op het Ajusto-platform vindt plaats zodra het werk voltooid is en gevalideerd wordt door de klant.

Zo snel mogelijk een vakman nodig?

Wij hebben de vakman die jij zoekt
Maak een afspraak

Word een Ajusto vakman

Ajusto helpt jou aan extra werk op basis van jouw beschikbaarheid. Zonder inschrijvingskosten of administratieve lasten!
Meld je aan